ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 Παράδοση Τρόποι Αποστολής

Όλες οι ηλεκτρονικές παραγγελίες συμπεριλαμβανομένου και των τηλεφωνικών παραγγελιών αποστέλλονται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών ACS.

 

Tο κόστος μεταφορικών, ανεξαρτήτου βάρους δέματος και περιοχών, είναι 3.5€ για αγορές έως και 40€. Αν το σύνολο της παραγγελίας ξεπερνά την τιμή των 40€ τότε τα έξοδα αποστολής τα επιβαρύνεται η επιχείρησή μας.

 

Σε περίπτωση που η ηλεκτρονική σας παραγγελία πραγματοποιηθεί πριν τη 1 το μεσημέρι (από Δευτέρα έως Παρασκευή) τότε θα παραδίδεται αυθημερόν από εμάς προς την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος της παραγγελίας, η αποστολή της μπορεί να καθυστερήσει από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες. Επίσης, σε περίπτωση μη έγκυρων στοιχείων του πελάτη ή κάποια άλλη αιτία ταυτοποίησης μπορεί να καθυστερήσει την εν λόγο παραγγελία.

 

Ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης (σε εργάσιμες ημέρες) είναι 1-3 για αποστολές εντός Αττικής καθώς το ίδιο ισχύει και για μη δυσπρόσιτες περιοχές της επαρχίας. Για νησιώτικους προορισμούς καθώς και για δυσπρόσιτες περιοχές η παραγγελία μπορεί να καθυστερήσει να φτάσει στον παραλήπτη από 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες.

 

BoxNow

Ο καταναλωτής έχει την δυνατότητα να επιλέξει την παραλαβή της παραγγελίας του μέσω της BoxNow. Η BoxNow είναι μία υπηρεσία που δίνει την δυνατότητα στον καταναλωτή να παραλαμβάνει 24/7 τις παραγγελίες του από ειδικά διαμορφωμένες θυρίδες σε στρατηγικά σημεία σε όλη την Ελλάδα.

 

Παραλαβή από το Κατάστημα

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να επιλέξει για την παραλαβή της παραγγελίας του την παραλαβή της από κατάστημα. Για να πραγματοποιηθεί η εν λόγω παραγγελία, ο πελάτης πρέπει να καταβάλει το απαιτούμενο ποσό μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του. Η καταβολή των χρημάτων πραγματοποιείται με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

 

Περιορισμός Ευθύνης

Η "BERTO LUCCI" δεν θα μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη των συνεπειών που οφείλονται σε καθυστέρηση παράδοσης ή απώλεια του δέματός σας εκ μέρους του μεταφορέα.

 

Σε περίπτωση μη λήψης του δέματος εντός 7 εργάσιμων ημερών, η "BERTO LUCCI" πραγματοποιεί έλεγχο προς τον μεταφορέα, ο οποίος μπορεί να διαρκέσει κατά μέγιστο ως και 10 ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καμία αποζημίωση ή επαναποστολή δεν θα μπορεί να λάβει χώρα. Μετά την άπρακτη παρέλευση της προθεσμίας των 7 ημερών, η παραγγελία ακυρώνεται, οπότε σε περίπτωση που έχετε πληρώσει το τίμημα με πιστωτική, σας επιστρέφετε το τίμημα εντός το αργότερο 7 ημερών από την παρέλευση της άνω προθεσμίας.

Ο τρόπος επιστροφής του τιμήματος θα καθορισθεί με προσωπική επικοινωνία με εσάς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικώς, αφού πρωτίστως πραγματοποιηθεί η αναγκαία έγγραφη ταυτοποίηση των στοιχείων.

 

Σε κάθε περίπτωση, η κατά τα ανωτέρω ακύρωση της παραγγελίας δεν μπορεί να θεμελιώσει οποιαδήποτε ευθύνη της "BERTO LUCCI".