ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Αντικαταβολή

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να επιλέξει είτε τηλεφωνικώς είτε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος την πληρωμή της παραγγελίας του με αντικαταβολή. Δηλαδή, με την παραλαβή της παραγγελίας από την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών οφείλει να καταβάλει και να εξοφλήσει το αναγραφόμενο ποσό της παραγγελίας του συμπεριλαμβανομένου και τα επιπλέον έξοδα τα οποία προκύπτουν από τις εκάστοτε χρεώσεις από τις υπηρεσίες της εταιρείας ταχυμεταφορών σε μετρητά. Σε περίπτωση που ο καταναλωτής αρνηθεί να καταβάλει το αναγραφόμενο ποσό που αναγράφεται στη καρτέλα της ACS τότε το δέμα δεν θα παραδίδεται και θα επιστρέφεται πίσω στη Λένορμαν 254 Αττικής.

 

Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να επιλέξει την πληρωμή της παραγγελίας του στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Το ηλεκτρονικό κατάστημα bertolucci.com.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από συστήματα online ασφαλείας (SSL) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της Viva Wallet. Στη (secure) φόρμα παραγγελίας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της και CVV). Σημειώστε οτι κάρτες Αmerican Express δεν γίνονται δεκτές

 

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να επιλέξει την πληρωμή της παραγγελίας του στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα με τραπεζική κατάθεση. Ο καταναλωτής, θα μεταφέρετε σε ασφαλές περιβάλλον πληρωμών (e-commerce) της Viva Wallet και θα πρέπει να καταγράψει το iban ώστε να πραγματοποιηθεί η παραγγελία. Σε περίπτωση που ο πελάτης αποχωρήσει από την ασφαλή σελίδα πληρωμών πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του, ενδέχεται η παραγγελία να μην πραγματοποιηθεί καθώς μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία χρέωσης.

 

Τράπεζα: Viva Wallet

 

IBAN: GR6170100000000325161506323

 

Δικαιούχος: BLUE BELL ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

 

Αιτιολογία: Αναφέρετε τον μοναδικό αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο.

 

Κατόπιν ολοκλήρωσης της συναλλαγής ενημερώστε μας οτι πραγματοποιήθηκε η κατάθεση και αφού γίνει η επαλήθευση θα σας αποστείλλουμε το προϊόν της παραγγελίας. Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στειλετε με email στο sales@bertolucci.com.gr την απόδειξη της κατάθεσης.

 

Buy Now Pay Later By Finloop

 

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να επιλέξει την πληρωμή της παραγγελίας του στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα με την υπηρεσία Buy Now Pay Later από την Finloop. Δηλαδή, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει αγορά μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος πληρώνοντας έως 4 άτοκες δόσεις ΧΩΡΙΣ την χρήση πιστωτικής κάρτας.